OM OSS

VAD VI GÖR

Taktiltryck.se erbjuder trycksaker som anpassats med både taktilt tryck och punktskrift. Vi erbjuder färdiga motiv i vår onlineshop men finns även här för dig som vill ta fram en egen trycksak helt anpassad efter dina önskemål. Vi hjälper er med hela kedjan från design och layout till produktion och leverans. Allt under samma tak!

VÅRT MÅL

Vårt mål är att erbjuda taktila trycksaker som gör samhället tillgängligt för alla. Med taktil skyltning i offentliga miljöer möjliggör vi för alla människor som lever med någon form av synnedsättning att kunna leva ett aktivt liv och vara delaktiga i samhället. Ett lika självklart som nödvändigt inslag på våra allmänna platser och byggnader!

VILKA ÄR VI?

Taktiltryck.se är en hemsida som drivs av TMG Sthlm AB (Org nr 556271-4534) som i sin tur är en del av Taberg Media Group-koncernen. 

Taberg Media Group har både grafiska och digitala kompetenser under ett och samma tak. Vi erbjuder såväl små som stora företag fullservicelösningar inom allt vad gäller praktisk och taktisk kommunikation. Hos oss möts du av stor kunskap och lång erfarenhet och du får tillgång till ett team med samlade kompetenser inom Print, Expo, Profile, Creative och Solutions. Vi är helt enkelt en riktigt bred partner inom praktisk kommunikation. Allt som säljs genom taktiltryck.se produceras i vår egen produktionsanläggning i Stockholm med möjlighet till levererans inom Sverige och utomlands. 

Vill du veta mer om allt vi på Taberg Media Group kan göra? Se vårt stora spännande utbud på www.tabergmediagroup.se